کاربرد MS project

نرم‌افزار ام اس پراجکت در حال حاضر پرکاربردترین نرم‌افزار مورد استفاده در پروژه‌های عمرانی است که مهندسین عمران، صنایع، مدیریت پروژه، مدیریت ساخت، مدیریت صنعتی، معماری و مکانیک و پیمانکاران عزیز مخاطبین اصلی نرم‌افزار پر کاربرد MS project می‌باشد.

دلیل محبوبیت این نرم افزار

در حال حاضر نرم‌افزارهای مدیریت و کنترل پروژه بسیار زیادی در دنیا تولید شده که بهترین و سرشناس‌ترین آن‌ها همین نرم‌افزارMS project است. علت اصلی استفاده عموم مهندسین از این نرم‌افزار سهولت در استفاده و رابط کاربری بسیار دلپسند و از همه مهم‌تر پشتیبانی بسیار قوی مایکروسافت از این نرم‌افزار بی‌نظیر می‌باشد.

جایگاه MS project در ایران و جهان

با توجه به درحال‌توسعه بودن کشور ایران که به معنای تعدد پروژه‌های در حال اجرا اعم از صنعتی و غیر صنعتی است، نرم‌افزار MS project بسیار کامل، کار آمد و نیز حرفه‌ای می‌تواند کمک شایانی به کارشناسان و شاغلین در پروژه‌ها نموده و لذا مورد توجه است. با توجه به قابلیت‌ها و ابزارهای بسیار حرفه‌ای تعبیه‌شده در این نرم‌افزار، می‌توان تحلیل‌های قوی و کارآمدی را درزمینهٔ وضعیت اجرایی پروژه صورت داد و لذا در صنایع نفت و گاز و همچنین پروژه‌های متوسط و بزرگ ساختمانی بسیار موردتوجه می‌باشند.

از سویی دیگر اصلی‌ترین تفاوت و قابلیت این نرم‌افزار در مقایسه با سایر نرم‌افزارهای مشابه، توان برنامه‌ریزی و کنترل هم‌زمان چندین پروژه است که توجه بسیاری از شرکت‌های پروژه محور را به سمت این نرم‌افزار معطوف داشته است و استقبال آن‌ها را به همراه داشته است.

 کاربرد MS project

خروجی‌های نرم افزار

حالا ممکن است بپرسید که با این نرم افزار به چه خروجی های مفیدی می توان دست پیدا کرد در ذیل موارد خروجی یا همان کاربردهای این نرم افزار را مشاهده میکنید:

  1. ایجاد یک ساختار شکست قوی برای اجرای پروژه
  2. تدوین وارایه برنامه کامل زمانبندی پروژه
  3. مشخص نمودن روابط مابین فعالیت های اجرایی پروژه
  4. مشخص نمودن مدت زمان اجرای هر فعالیت اجرایی
  5. مشخص نمودن زمان دقیق پایان پروژه
  6. مشخص نمودن منابع مورد نیاز برای هر فعالیت اجرایی
  7. تعیین دقیق تعداد نیروی انسانی مورد نیاز برای انجام پروژه
  8. تعیین دقیق مقدار مصالح و تجهیزات مورد نیاز برای انجام پروژه در طول مدت اجرا
  9. پیش بینی هزینه های پروژه
  10. برآورد دقیق مالی پروژه
  11. مشخص کردن مسیر بحرانی پروژه
  12. مشخص نمودن درصد پیشرفت های پروژه در فواصل زمانی گوناگون اعم از هفتگی – ماهیانه – سالیانه
  13. مشخص نمودن سود ده یا زیان ده بودن پروژه با استفاده از تحلیل ارزش های کسب شده
  14. مشخص نمودن بودجه لازم برای انجام پروژه در فواصل زمانی مختلف
  15. ارایه گزارشات دقیق وکلیدی از روند اجرای پروژه بصورت روزانه – هفتگی – ماهیانه – سالیانه

پیشنهاد ما به شما فراگیری این نرم افزار کاربردی و پراستفاده در پروژه های عمرانی می باشد و تقریبا در هر پروژه عمرانی بزرگ از یک یا دو فرد دارای مدرک لیسانس یا بالاتر و مسلط به نرم افزار ام اس پراجکت جهت امور کنترل پروژه استفاده می‌شود.